Italienfeldzug 3

Italienfeldzug 3 könyv kollázs

Német harceszközök az olasz hadszintéren

Ahogy az várható volt, megjelent Daniele Guglielmi és Mario Pieri, a német szárazföldi haderő olasz hadszintéren 1943 és 1945 között harcolt harckocsijait és harcjárműveit bemutató könyvsorozatának harmadik kötete is.

Ez a kötet elsődlegesen a Panzer IV család tagjait mutatja be. Magát a Panzer IV harckocsit 90 oldalon, a StuG IV rohamlöveget és a Jagdpanzer IV vadászpáncélost 30 oldalon, a Hummel önjáró löveget és a Nashorn vadászpáncélost 42 oldalon, valamint a Sturmpanzer IV rohamlöveget 20 oldalon. Emellett kaptak még helyet 16 oldalon a páncélgépkocsik és 34 oldalon a katonák. Ez összesen 250 oldalon, több mint 600 fényképpel. A könyvet végül 16 színes festési ábra zárja.

A könyvben szintén térképek és kiegészítő leírások segítik a képeken szereplő harcjárművek elhelyezését térben és időben, valamint megérteni alkalmazásuk körülményeit.

Mint a két korábbi rész, ez is A4 méretben, keménykötéssel és jelentős tömeggel rendelkezik. Angol és spanyol nyelven érhető el. Ára átszámolva 13.000 Ft körül van, ami tekintve minőségét és kidolgozottságát, reális ár, jó ár-érték arányú.

Az első két kötet bemutatása itt olvasható.